Hirdetések | Eladó játék webáruház

Feladás ideje: 2019.01.29

Eladó játék webáruház

A Játék Világ weboldala PHP-s, a felhasználók adatai és a termékek MySQL adatbázisban vannak tárolva. A webáruházhoz egyedi motor lett fejlesztve, mert a sablonos megoldások sem sebességre sem tudásra nem voltak elegendőek. A termékleírások nagy része egyedileg van szövegezve, de lehetőség van más adatbázisból behúzott termékleírások átvételére, mindez jelölhető az admin felületen.A keresőmotor nemcsak az aktuális címsorban keres, hanem több paraméter és listázási szempont is állítható, így többfajta SEO stratégia is kialakítható, annak megfelelően miként rendezzük a releváns tartalmakat.  Arra is lehetőség van hogy egyes termékeket a weboldal első oldalán tartsunk ezáltal növelve azok Google pozícióját.Keresőoptimalizálva van a szokásos kulcsszavak mellett minden főkategória, melyek aloldalára intenzív linképítés folyt, ők a főldal nélkül is jelentős erővel rendelkeznek a Google keresőjében első vagy második oldalon szerepeltek a webáruház aktív korában (kb 2014-2016)

A webáruházhoz Facebook oldal tartozik (https://www.facebook.com/JatekVilag.jatekbolt/ - ez 50.000-es rajongói táborral rendelkezik) mely integrált, a weboldalon like-olt termékek a felhasználók hírfolyamában feltűnnek és a Facebookra linkelt termék url-k is megfelelő leírással, címmel és képpel jelennek meg.

Játék webáruházról lévén szó a legaktívabb időszak a karácsony, ekkor napi 1500 organikus látogató fordult meg az oldalon, átlagosan szezonon kívül, napi átlagok 220-300 látogató.

Egy játékokról szóló blog kapcsolva van a webáruházhoz (http://jatek-vilag.blogspot.com/) körülbelül 100 cikkel, saját egyedi írásokkal.
Komoly érdeklődés esetén, megmutatjuk az analitikát, admin felületet és a cégünk bevételeit.

Jelenleg rendelkezünk egy kisebb raktárkészlettel is,amennyiben az is érdekelné tudunk küldeni készlet listát árral együtt.
Ár: 1,200,000Ft
Nick: jatek
Telefon: 302411584
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!