Hirdetések | Eladó nyereményjáték + szórakoztató rendszer

Feladás ideje: 2018.03.24

Eladó nyereményjáték + szórakoztató rendszer

A rendszerbe tartalmakat a felhasználók és a csatlakozó partnerek is fel tudnak tölteni. A rendszerben indított partneri nyereményjátékok sorsolását is el tudják intézni a partnerek egyetlen kattintással (a lejárat után). A nyertes publikálása automatikus.

Eladás oka: másik projektünk túlnőtte magát, így már csak azzal szeretnénk foglalkozni.

A felhasználók a feltöltéseikért és oldalon töltött tevékenységeikért virtuális krediteket (mi úgy nevezzük: zöldhasúkat) gyűjthetnek, melyekkel különböző (rendszerbe feltöltött) szolgáltatásokat igényelhetnek, vagy akár fizikai termékeket, amiket a támogató partnerek ajánlanak fel. A partnerek értesítéseket kapnak a tartalmak (pl. játékok, termékek) iránt érdeklődő felhasználókról, akikkel aztán a rendszeren belül felvehetik a kapcsolatot, visszajelezhetnek a kiszállításról/megküldésről, stb, részleteket a leendő vásárlónak részletesen átadjuk.
A rendszerbe feltölthető tartalom típusok: nyereményjátékok, zöldhasú játékok, rendezvények, blogok, termékek, cikkek és ingyenes dolgok. A rendszerben a felhasználók/partnerek saját blogot is indíthatnak, és saját történeteket (cikkeket) is írhatnak.
Az oldalhoz kialakítottuk a Facebook applikációt is, tehát a felhasználók Facebook-kal is beléptethetők, az email cím, stb. letárolódik az adatbázisba. Saját, egyedi, mindenre kiterjedő admin felülete is van.

Az eladási csomagba beletartozik a GripGiift 9.200+ fős Facebook oldala, egy 2.500+ fős nyereményjátékos facebook oldal, egy 370 fős Facebook oldal és egy 2.070 fős zárt nyereményjáték csoport is, melyeken mind-mind játékokra, stb. "éhes" kővetők és tagok vannak. Az oldalak és csoport nem elhanyagoltak, folyamatosan kommunikált és karbantartott, pl. a csoportba a tagok töltik fel szorgalmasan a FB-s nyereményjátékokat.
Beletartozik a csomagba továbbá még több domain is, melyek a főoldal egyes fő szolgáltatási oldalaira vannak irányítva: nyerolap.hu, eventa.hu, zoldhasu.hu, blogstory.hu
Beletartozik a csomagba még a 6.100+ felhasználó (akiknek email marketing folytatható, de ilyen szempontból szűzek a felhasználók, nincsenek szétemailezve mindenféle ajánlatokkal).
Végül pedig beletartozik több, mint 24.000 nyereményjáték, 2.500+ blog adata (a legtöbb magyar blog megtalálható itt rendszerezve), több, mint 350 történet/cikk, és közel 5.000 rendezvény adata. Minden tartalomhoz dátum, játékszervező/partner, témakörök, stb. adatok meg vannak adva. Önmagában ennek óriási marketing értéke van. Erre lehet építeni egy lekérdező applikációt akár, mely a rengeteg tartalom adatai közt keres (milyen témakörben szerveznek játékokat, mikor, stb.).

A rendszer saját körben van promózva, korábban volt olyan hónap, amikor 130.000 oldalletöltést generált organikusan (Analytics szerint). Csak a gripgift-es tartalmakra 160.000+ lájk érkezett (ezt is feldolgozza a rendszer), a fennállása óta 9 millió oldalletöltést generált (a rendszer saját analitikája szerint). A tartalmak az oldal más részein több, mint 35 millió alkalommal jelentek meg ajánlókként. A hirdetési helyeken cégünk saját körű hirdetései futnak, ezek cserélhetők pl. Adsense, vagy más szolgáltató hirdetéseire.

Partnerek csatlakoztatásával / partneri csomagok értékesítésével (erre is fel van készítve), reklámhelyek kiadásával egy pénztermelő gépezet alakítható ki belőle. Csak szét kell nézni az interneten, milyen töretlen a nyereményjátékok jelentősége és száma.

A rendszerben több kolléga több éves munkája van (az általunk szervezett játékok - elsősorban/kezdetben ezek miatt lett ismert a GripGift - nyereményeinek értékét, megküldését, megfizetett adó vonzatát nem is számoljuk), így az ár nem tükrözi az értékét (a többszöröse), tehát mélyen ár/érték alatt kínáljuk. Komolytalan ajánlatokra nem válaszolunk.

A vételárat ÁFA terheli.
A vásárlót támogatjuk az átállásban, segítünk a költöztetésben, stb.
Ár: 1,900,000Ft
Telefon: 306027816
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!