Hirdetések | Eladó online média 15+1 felülettel + 400K FB

Ez a hirdetés jelenleg inaktív! Kérjük nézz vissza később, vagy keresd a hirdetőt.
Feladás ideje: 2018.02.26

Eladó online média 15+1 felülettel + 400K FB

Eladó bevezetés alatt álló komplex médiarendszer 15!! igényes, reszponzív médiafelülettel + 1 marketing téren összefogó weboldallal, saját képes hirdetési rendszerrel + közel 400.000 Facebook rajongó/csoporttag több oldalon/csoportban.

Az 1.999 milliós ár már padlóár, fix ár és készpénzes fizetésre vonatkozik.

Eladás oka: másik projektünk túlnőtte magát és csak azzal szeretnénk foglalkozni.

Utóbbi hónapban több üzletet kötöttünk médiamegjelenésekre, volt nyereményjáték kampány, 3 felületen PR cikk kampány FB megosztásokkal együtt és volt FB oldal bérlet is. Kis marketingezéssel, külső hirdetéssel jelentős bevétel nyerhető.

A médiafelületek az alábbiak:
 - www.gripgift.hu - nyereményjáték + szórakoztató rendszer (14.000 FB rajongó/csoporttag, több, mint 6.200 felhasználó, 25.000 nyereményjáték tematikus adata stb.)
 - www.eladtad.hu - apróhirdetési oldal + 46E FB + Android applikáció (az oldalon már több, mint 6,4 millió hirdetés fordult meg, egyidőben 60-70 ezer aktív hirdetés található az oldalon)
 - www.gsz.hu - Go SZerelemtanya társkereső: 49E FB csoport + kísérőoldal
 - www.edosszie.hu -  magazin + 15E FB
 - www.tudtade.hu - magazin + 6,4E FB (+tudtad-e.hu domain is)
 - www.versikek.hu - minden névnapi versikével, szülinapi és egyéb versikékkel, szerzői jogokkal + 6,6E FB
 - www.izfogo.hu - gasztro magazin válogatott receptekkel + 14E FB
 - www.vicc-blog.hu - vicc-blog + 3 FB oldal, összesen 93E rajongóval
 - www.gwl.hu - női magazin + 630 fős FB oldal
 - www.uhm.hu - magazin + 14,1E FB oldal (már 17.000+ cikk/rss bevezető került fel az oldalra)
 - www.abadus.hu - munkaportál + 3,3E FB
 - www.tomesjerryfan.hu - magyar rajongói oldal + 63E FB
 - www.foldkorul.hu és www.indits.hu - utazási magazinok egy közös, 79E FB oldallal + 1 Twitter oldallal
 - www.napiapp.hu - tech magazin 1.300 fős FB oldallal és 200 fős FB csoporttal
 - www.1media.hu - +az egészet összefogó oldal + 870 fős FB oldal + saját képes hirdetési rendszer, mellyel fenti oldalakon képes hirdetéseket lehet megjeleníteni.

Több felületen saját rss motor is működik (eladtad.hu, uhm.hu, gwl.hu, abadus.hu, indits.hu), így mindig friss cikk illetve cikk bevezető anyaggal tölti fel az oldalt.
A médiafelületekre heti 1-3 saját cikk is kerül fel oldalanként. A rendszer jelenlegi teljesítménye 100-200.000 oldalletöltés havonta (+FB oldalak több százezer ember elérés hetente), de tudunk mutatni olyan Analytics kimutatást, melyen EGYETLEN felület (napiapp.hu és gripgift.hu) egy havi forgalma 120.000 feletti volt. Mindez csak cikk/tartalom kérdése. Azt pedig tudjuk, hogy a tartalommarketing a jelen és a jövő is.

A rendszer jelenleg is pénzt termel (eseti megkeresésekkel organikus forgalomból!), saját hirdetési rendszerrel rendelkezik, melyre hirdetők/ügynökségek kereshetők, de AdSense/Etarget hirdetések is tehetők. A jelenlegi teljesítménnyel havonta 4-5 millió képes hirdetés jelenik meg az oldalakon úgy, hogy nincsenek agyontömve hirdetésekkel az oldalak. Ezek a hirdetések jelenleg főleg belső hirdetések, azaz egymást reklámozzák. A hirdetési rendszerben beállítható téma szerinti célzás stb. is.

A média rendszer csak egyben eladó, a vételárat ÁFA terheli, számlával, szerződéssel, domain lemondókkal, stb. értendő. Komolytalan ajánlatokkal kérjük ne keressenek.
Ár: 1,999,000Ft
Weboldal:
Domain:
Telefon: 306027816
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!