Hirdetések | Eladó/bérelhető média + 450K FB rajongó/tag

Feladás ideje: 2018.02.26

Eladó/bérelhető média + 450K FB rajongó/tag

Eladó vagy bérelhető bevezetés előtt álló komplex médiarendszer médiafelületekkel, saját hirdetési rendszerrel + 450K+ Facebook rajongó/csoporttag 20+ oldalon/csoportban.

Eladás oka: másik projektünk túlnőtte magát és csak azzal szeretnénk foglalkozni.

A médiafelületek magazinokból, nyereményjáték rendszerből (mely önmagában is rendkívül értékes, mivel még a sorsolások is elvégezhetők a rendszerben stb.), apróhirdetési rendszerből, társkereső oldalból, receptoldalból és szórakoztató oldalakból áll. Felnőtt tartalmú oldal nincs. Minden oldal reszponzív megjelenésű.

Több felületen saját rss motor is működik párhuzamosan, így megfelelő friss cikk illetve cikk bevezető anyaggal tölti fel az oldalt. Ezen felül saját cikk heti 1-3 kerül fel oldalanként. A rendszer jelenlegi teljesítménye 100-200.000 oldalletöltés havonta, de tudunk mutatni olyan Analytics kimutatást, melyen EGYETLEN felület egy havi forgalma 120.000 feletti volt. Mindez csak cikk/tartalom kérdése. Azt pedig tudjuk, hogy a tartalommarketing a jelen és a jövő is.

A jelenlegi forgalom 10x-ese, de akár 100-szorosa is elérhető megfelelő munkával és pénzbefektetéssel. Megfelelő kommunikációval és tartalommal az ország legjelentősebb magán médiája is lehet akár 1 éven belül.

A rendszer gyorsan pénzt termelhet, saját hirdetési rendszerrel rendelkezik, melyre hirdetők, vagy ügynökségek kereshetők, de az egyes felületekre külső hirdetések is tehetők természetesen. A saját hirdetési körben a jelenlegi teljesítménnyel havonta 4millió+ képes hirdetés jelenik meg az oldalakon. Ezek a hirdetések jelenleg belső hirdetések, azaz egymást reklámozzák. A hirdetési rendszerben beállítható téma szerinti célzás stb. is.

A Facebook oldalak és csoportok is a portfólió részét képezik. Ha csak a Facebook oldalakat nézzük, szinte az megéri a vételárat.

A rendszer és Facebook oldalak csak egyben bérelhetők/vehetők meg, mivel egy komplex rendszer részei. A csomag részét képezik még az Analytics fiókok, a cikkek állományai, a domain nevek.

A rendszer eladó, vagy bérelhető. Megvásárlás esetén segítünk a költöztetésben, valamint megegyezés szerinti ideig futtatjuk a rendszer hirdetéseit másik projektünk oldalain is, ez további 8 millió hirdetés megjelenést jelent havonta.

Részleteket csak tőkeerős, leinformálható személynek, cégnek adunk. Komolytalan ajánlatokkal kérjük ne keressenek.
Ár: Nincs megadva
Weboldal:
Domain:
Telefon: 306027816
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!