Hirdetések | Webfejlesztés beépített pénzkereseti lehetősséggel

Feladás ideje: 2018.01.04

Webfejlesztés beépített pénzkereseti lehetősséggel

Van egy jó ötleted, amiben biztos vagy, hogy látogatókat tudna vonzani? Esetleg olyan tartalmat tudnál készíteni, ami sok embert behúzna az oldalra? Online újságíráson töröd a fejed akármilyen témában vagy online film/sorozat link-gyűjtő oldalt szeretnél üzemeltetni? Vagy benne sincs a felsoroltak között amit szeretnél, de abban biztos vagy, hogy sok embert érdekelne és el is érne az ötletedre felépített weboldal?

Ha az elhatározásod megvan és az ötlettel is rendelkezel, akkor arra a tematikára felépítek neked (természetesen egy 100%-ban legális) weboldalt és rendszert, amit könnyen kezelhetsz és szerkeszthetsz webprogramozói tudás nélkül is és aminél akár ha 1000-2000db napi látogatódat 1-2 órára leülteted az oldal elé - napi 3000Ft-nyi összeget kereshetsz vele. Természetesen az előbbi értékek egymással arányosak, tehát ha pl. 10000db látogatót szerzel az oldalra akik eltöltenek ott napi fél-egyórát, akár 15.000Ft-ra is felmehet a napi kereseted.

Ez nem egy hirdetéseken vagy kattintásokon alapuló - PTC, Google Adsense - nagyon gyenge kereseti lehetőséget ígérő bóvliság amit kínálok, hanem valós jövedelem elérésére alkalmas rendszer. Persze mindehhez elengedhetetlen az, hogy valóban értékes, látogatókat vonzó tartalmat gyártsál, hisz ez lesz az, ami a látogatóiddal megszeretteti az oldalt és inspirálja őket arra, hogy máskor is felkeressék és használják azt.

Ötleteket emailben várok, a weboldal komplexségét figyelembe véve alakul az árazás is, tehát nagyvonalakban:
- főleg bloggerkedésre alkalmas (egyszerű) oldal a fent felvázolt rendszerrel: 49.990Ft
- akármilyen fajta (sport, tech, felnőtt tartalom) újságírással foglalkozó (közepesen komplex) oldal a fent felvázolt rendszerrel: 69.990Ft
- online film/sorozat linkgyűjtő (erősebben komplex) oldal a fent felvázolt rendszerrel: 79.990Ft
- egyéb ötlet: megegyezés szerinti áron

A fenti árakat a domain cím és szerver hoszting megvásárlása nem terheli! Ezt akár te is intézheted magad, de kérés esetén én is el tudom intézni plusz jutalék nélkül, beszerzői áron.

Számlát is adok a vásárlásról, ha elkészült a weboldal és az átadásra kerül számodra. Érdeklődni, bővebb infókat üzenetben lehet kérdezni.
Ár: 1Ft
Weboldal:
Domain:
Nick: adam_b
Telefon: 2138913
Webfejlesztés beépített pénzkereseti lehetősséggel
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!