Hirdetések | Sportfogadással foglalkozó rendszer eladó!

Ez a hirdetés jelenleg inaktív! Kérjük nézz vissza később, vagy keresd a hirdetőt.
Feladás ideje: 2017.12.19

Sportfogadással foglalkozó rendszer eladó!

Egy sportfogadással foglalkozó komplett technikai rendszer eladó, amely tartalmazza: a weboldalt, androidos mobilalkalmazást, a weboldalhoz kapcsolódó 2 Facebook oldalt (egy 550 like-os és egy 2600-as), weboldalhoz tartozó email fiókokat (2db Gmail-es, Google Play/AdSense eléréséhez szükséges az egyik, illetve SMTP-vel a weboldalhoz kapcsolt, minden ahhoz kapcsolódó levelezést ez kezel, a másik pedig az előfizetéseket és az ahhoz regisztrált PayPal fiókot), Google AdSense fiókot (rajta lévő pénzösszeggel), illetve a weboldal futásáért felelős szerver hosztingot (ezt legalább 2 évre garantálom, szerverszobában elhelyezett szerveren fut, semmiféle korlátozás nincs az erőforrásokat nézve, 100%-ig stabil kapcsolat, egyetlen kikötés az, hogy csak a weboldalhoz kapcsolódó dolgokhoz lehet használni).

Az árazás a csomagban a következőképpen alakul: 
- a Facebook oldal lájkolóinak a száma: 40Ft/db - 120.000Ft
- az oldal / mobil app kialakításába közel 3 hónapnyi technikai munka van fektetve: 190.000Ft
- illetve a szerver hoszting 2 évig DÍJMENTES (ha ezt neked kéne intézned, hasonló szolgáltatást 20.000Ft-30.000Ft-os, esetleg még több haví díjért találnál)

A domain cím megújítása 2018 júliusában lesz esedékes, MrDomain-en van regisztrálva (éves díja egyébként elenyésző, mindössze bruttó 5€). Ehhez a kezeléséhez is hozzáférést fog nyerni a vevő.

Az átadás/adásvétel menete:

1. Adásvételi szerződés kitöltése (szkennelve, mindketten kitöltjük).
2. A pénzösszeg átutalása, átadása az abban vállalt határidőig
3. Ezután szintúgy pedig az abban vállalt határidőre átadásra kerül minden hozzáférés a következőkhöz (az addigi kezelők - én - pedig eltávolíttatódnak): a Facebook oldalakhoz, Gmail címekhez (így az AdSense és Google Play-hez is), PayPal-hez, a weboldalhoz, email címekhez és a domain, illetve a hoszting - phpmyadmin, mysql és levelezés - kezeléséhez

Pár szó röviden az oldalról: Facebook oldal december 12-ig folyamatosan kezelt, azóta alkalmanként, az egész kompletten már ki van dolgozva (nem gagyi, paint-es munka, minden Photoshopban lett készítve, letisztult, de egyedi dizájnnal), 3000 feletti lájkolóval és követővel rendelkezik, rendszerint a célcsoportban. A weboldal wp alapon fut, azonban komplett előfizetői rendszer ki van rá dolgozva (PayPal-el összekapcsolva), illetve a mobilalkalmazás is innen kezelhető (innen lehet testreszabni, illetve értesítéseket is innen lehet küldeni az appot futtató eszközökre). A mobilalkalmazás a weboldal mobil eszközökön való megjelenítését használja fel, teljesen stabil és jól kezelhető.

Linkek: 
https://www.facebook.com/wonbethu - Facebook oldal
https://www.facebook.com/Won-Bet-sportfog-446576605740213/ - másik Facebook oldal (ezt külön vásároltam, még nem került összekapcsolásra a másik oldallal)
http://wonbet.info/ - a weboldal

A csomagból külön csak a Facebook oldalakat is meg lehet vásárolni, ezesetben 70Ft/like áron (210.000Ft).

Eladás oka: munka mellett nincs időm ennek a kezelésére, szabadidőmből pedig nem tudok akkora szeletet szakítani, amivel ki tudnám használni az ebben rejlő lehetőségeket. Egyébként sportfogadásról akár online sport portállá is átalakítható (akár másikba is olvasztható), így a bevételek megszerzése a weboldalon elhelyezett (és plugin segítségével könnyen testreszabható ezeknek a megjelenésük, darabszámuk) hirdetésekből is keletkezhet. Legálisan akár cryptojacking-re is teljesen alkalmas (ehhez szükséges dolgok telepítve vannak a wp alapon, csak futtatni kell), coinhive segítségével. A weboldalon a prémium tippeket főleg az előfizetők látogatták, így ha csak ilyenek lettek publikálva, kevesebb megtekintés és viewer volt. De ingyenes tartalmakat sokan látogatják, akár volt nap, hogy 70-80 egyedi látogató jött, 350-es megtekintést generálva (5 publikált iromány mellett), ám ekkor még az oldal is jóval kisebb körben volt elterjedt, azóta legalább 6-szor annyira bővűlt.

ÉRDEKLŐDNI a megadott email címen lehetséges! Telefont csak email-es egyeztetés után veszek fel! Számlát is tudok adni a vásárlásról!Ár: 309,990Ft
Nick: adam_b
Telefon: 36702138913
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!