Hirdetések | Mitadjak.com - Újragondolt ajándékozás

Feladás ideje: 2020.02.12

Mitadjak.com - Újragondolt ajándékozás

Működő weboldal, domain (.com és .hu), FB oldal, messenger chatbot, adatbázis, ...


Erőforrások átcsoportosítása miatt megválunk egy ígéretes projekttől, a Mitadjak.com-tól, amely egy ajándékozás profilú közösségi portál.

Lekezeltük az ajándékozás teljes folyamatát. A Mitadjak.com-mal nem lesz többé a fiók mélyén vagy a Jófogáson végző ajándék, többé nem kell hallanunk, hogy "idén mit szeretnél születésnapra/Karácsonyra/évfordulóra?"... És még a meglepetés is megmarad.

Funkciólista (nem teljes körű):
- Felhasználói regisztráció (e-mail cím vagy Facebook)
- Kívánságlista (a felhasználók kívánságlistákba szerkeszthetik a vágyaikat, megadva hozzájuk nevet, linket, képet, akár leírást)
- Barát rendszer (a felhasználók név, mail cím alapján megtalálhatják, bejelölhetik és visszaigazolhatják egymást, ezzel láthatják a másik kívánságait)
- Naptár (a barátok minden alkalma bekerül a másik naptárjába, születésnap, névnap, stb)
- Ez történt nemrég (bejelentkezés után a kezdőképernyőn összefoglalva láthatjuk, hogy melyik barátunk épp milyen új kívánságot adott hozzá a kívánságlistájához, a legfrissebbtől a korábbiakig)
- Ajándékozási történet (az ajándékok > nekem / ajándékok > tőlem oldalon akár évekre visszamenőleg is megnézhető, hogy kinek mit adtunk vagy kitől mit kaptunk)
- Kívánságok lefoglalása (ha egy barátnak teljesíteni szeretnénk egy kívánságát, lehetőségünk van azt lefoglalni, így az a többi ismerősnek már nem lesz látható, elkerülve az egyező ajándékokat. Erről a barát persze még nem értesül)
- Ajándékozás folyamata (a lefoglalt ajándék "tervezett" státuszban kerül az ajándékok > tőlem oldalra. Mikor megtörtént az ajándékozás, átadottnak jelölhetjük a kívánságot, ezzel az bekerül az ajándékozott ajándékok > nekem oldalára)
- Közös kívánságlisták (esküvő, házavató, babaváró? Az ajándékozás ezeknél is egyszerűsödik. A felhasználók közös kívánságlistákat is létrehozhatnak, melyhez egy új esemény, naptárbejegyzés is társul. Ez természetesen a kívánságlista mindkét tulajdonos baráti körének megjelenik)
- Értesítések (e-mailes értesítés barátnak jelölésről, barát visszaigazolásáról, közös lista felkérésről, illetve még arról is, hogy ha a barátod törölne egy olyan kívánságát, amit te korábban már lefoglaltál magadnak)

Az oldal egyedi fejlesztésű. Kapcsolódik hozzá egy blog (mitadjak.com/blog), amely Wordpress alapú. A messengeres chatbottal közel 3.000 embert lehet elérni, akik korábban feliratkoztak a chatbot népszerű, névnap értesítő szolgáltatására. A névnap adatbázist is tartalmazza a hirdetés (kézzel kigyűjtött és formázott, az év 365 napjára, plusz kattintásra a felhasználó a név eredetét, jelentését, a nevet viselő híres embereket is megtekintheti).

Mivel az oldal lényege a kívánságok, ebből származhat a legnagyobb bevételi forrás. Akár hirdetések, akár átkattintás alapú termék integráció, akár dropshippinget felhúzva mögé. Ezt kiépíteni már nem volt idő, erőforrás.

Érdeklődni e-mailben vagy telefonon is lehet nyugodtan. Kérem csak komoly érdeklődők jelentkezzenek, nem 10-20 ezer forintos insta oldalról van azért szó. Van mögötte knowhow, fejlesztés, előtte potenciál, lehetőség.

Köszönöm és jó munkát mindenkinek!
Ár: Nincs megadva
Telefon: 36302876231
Mitadjak.com - Újragondolt ajándékozás
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!