Hirdetések | Szövegírás

Feladás ideje: 2020.01.26

Szövegírás

Akár a google találati listán szeretnéd javítani (vagy megtartani) az első helyet, akár új vásárlókat akarsz szerezni, akár csak brandet, közösséget, szakértői státuszt akarsz építeni, szövegírás csomagjaink nagy segítségedre lesznek. 

Nincs értelme annak, hogy te görnyedj az üres Word fölött, bízd ránk!  

AlapBlogger csomag – 28.000 Ft/hó
Havi összesen 4 db blogbejegyzés, abban a témában, amiben csak kéred. Egy blogbejegyzés 500-700 szavas. Minden blogbejegyzést kulcsszavakkal látunk el (szóval a Google szeretni fogja, és előresorol az adott kulcsszóra-kulcsszavakra), és kizárólag jogtiszta képeket használunk.  

ProBlogger csomag – 50.000 Ft/hó
Havi összesen 8db blogbejegyzés, abban a témában, amiben csak kéred. Egy blogbejegyzés 500-700 szavas. Minden blogbejegyzést kulcsszavakkal látunk el (szóval a Google szeretni fogja, és előresorol az adott kulcsszóra-kulcsszavakra), és kizárólag jogtiszta képeket használunk.  

Landing page / értékesítési oldal – 45.000 Ft
Igazi, konverziómágnes marketingszöveget írunk neked, amelynek a végén a vevôd rákattint a “Megrendelem!” gombra.

Hirdetéseid szövegeit íratnád meg velünk? Facebook posztokat írjunk neked? Kezeljük az Insta fiókodat? Szövegezzük a webshopod? Vegyük át a komplett e-mail marketinged? Lássuk el szöveggel a komplett értékesítési tölcséred? Természetesen ezekben is tudunk segíteni, de természetüknél fogva ezekre látatlanban nem tudunk árat mondani. Kérlek keress fel minket, és beszéljünk!
Ár: Nincs megadva
Weboldal:
Domain:
Telefon: 6307117811
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!