Hirdetések | Eladó online vállalkozás

Feladás ideje: 2016.10.28

Eladó online vállalkozás

Eladó egy 2 éves, jól felépített, automatizált online vállalkozás 8 számjegyű éves árbevétellel. Pár szó a webshopról: női divat kiegészítőket és kellékeket forgalmazó webáruház, kulcsszavas domainnel, amire jó brand építhető. Több kulcsszóra TOP3-ban van a google találati listáján. Jó ha tudod, ebben az iparágban az éves árbevétel 35-40%-a november és decemberben realizálódik. Itt minden fel van építve, automatizált vevőszerző rendszer, csak a karmesteri pálcát kell átvenned!

Amit az ár tartalmaz: Jól felépített webshop (nem bérelt), bankkártyás fizetés integrálva, GLS futár és GLS csomagpont integrálva, belső „mini” CRM rendszer, automatikus follow-up emailek, profin felépített több éves adwords és facebook ads manager fiók, több tízezres magától épült facebook oldal (hatékony), csak pozitív vélemények, beszerzési források, know-how, üzleti modell, árukészlet, csomagolóanyag, raktár berendezési elemek. Nem azért akarjuk eladni, mert nem megy vagy nincs időnk rá, hanem.. „ezt majd személyesen”, ezért sem eladó minden áron, ár alatt, mert sok munkaóra és tudás van ebben a projektben, hogy ezt már csak üzemeltetni kelljen.

Bővebb információt és számadatokat csak budapesti személyes találkozó után tudunk mutatni. A teljes online vállalkozás irányára: 9 500 000 Ft Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom, akik tudják mit jelent egy automatizált online üzlet felépítése, üzemeltetése és értéke Kérlek ide írj email, telefonszáma megadásával és visszahívunk: eladoonlinevallalkozas@gmail.com
Ár: 9,500,000Ft
Weboldal:
Domain:
Telefon: 630666666
Eladó online vállalkozás
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!