Hirdetések | Eladó domain: hungaryolimpia

Feladás ideje: 2015.12.08

Eladó domain: hungaryolimpia

Eladó domainek: www.hungaryolimpia.com és a www.hungary-olimpia.com
 A domainek értékét növeli, hogy a hugaryolimpia.hu és hungary-olimpia.hu domaineket nem lehet regelni, mivel a MOB (Magyar Olimpiai Bizottság) védettségét élvezik. Részletes tervek és határidők itt olvashatóak a 2024-es olimpiáról:
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/olimpia-2024-hivatalos-budapest-es-negy-ellenfel-palyazott-2...
A MOB 2015 10 15.-én beregisztrálta a www.budapest-2024.hu domaint, ez mutatja, mennyire komolyan folynak az előkészületek. A domainnek a levédetését is kijelölték 2016 januárra.  a  Az olimpia marketing erejét mutatja, hogy a www.budapest2024.hu domaint már 2014 év folyamán beregelte egy magánszemély, tetemes hasznot remélve a jövőben. Mindezek fényében nem kell részleteznem, mekkora marketing bevétellel bír egy angol nyelvű, .COM végzettséggel bíró weboldal akár csak google adwords szempontból. Az olimpia ideje alatt a csapból is a közvetítések fognak folyni. Egy ezzel foglalkozó komoly híroldal több nyelven, nem kell részelteznem, milyen marketing bevétellel üzemeltethető. Többen kérdezték, miért nem rakok rá oldalt és SEO-zom be. Nem tettem, időm sem volt vele foglalkozni. De ha teszek rá és foglalkozom vele, akkor megtartom 2024-ig és én fogom felhasználni :)
Egy ilyen oldal jól bevezetve, az Alexán nemzetközi viszonylatban is igen jó helyre fog feljönni az olimpia idején. Ehhez képest egy mostani SEO tevékenység elhanyagolható.

Az ár irányár, de komolytalan ajánlatokkal kíméljetek :D Olyan árban egyezem meg, amennyiért NEKEM megéri, hogy megváljak tőle. Az árról számlát állítunk ki.

Emailben érdeklődjetek, a munkám miatt nem mindig veszem fel a telefont. Ha kapok számot, visszatelefonálok.

Ár: 500,000Ft
Weboldal:
Telefon: 203915116
Eladó domain: hungaryolimpia
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!