Hirdetések | Működő bejáratott webáruház eladó!

Feladás ideje: 2015.06.27

Működő bejáratott webáruház eladó!

Prémium kategóriás, füstölt húskészítmények forgalmazásával foglalkozó bejáratott, és közkedvelt Webáruház eladó!

2000 + regisztrált felhasználó. Napi 600-2000 látogató Facebook rajongói oldal, 8000 rajongóval. Havi 1.5-2 millió Ft.-os forgalom (50%-os árréssel) Teljesk körű google analitika kimutatással A renszerel hírlevél sablonokat is adok, autmazikus emlékeztető e-mail lehetőséggel (pl meg nem vásárolt kosarak stb...) Igény szerint, a fenti adatok bármelyikéről hiteles kimutatást tudok mutatni. Ez a statisztika csak nőni tud, a boltban hatalmas potencia van.    

A webáruház csak és kizárólag  magas minőségű, („békebeli”)  Magyar őstermelők által, hazai alapanyagból készített, adalékmentes termékeket árul, melyre igen nagy a kereslet.
Konkurenciánk nincs!   A webáruház, jelenleg a most is megtekinthető termékekkel szolgálja ki vásárlóit, de egyéb termékek forgalmazása  (pl. termelői borok, pálinkák, mézek, szörpök, lekvárok pástétomok stb. ) könnyű szerrel megoldható, tehát bármikor bővíthető a terméklista, melyre szintén nagy kereslet van.  

A webáruház hatékony, és sikeres  továbbműködtetéséhez a beszerzési kapcsolatok személyes bemutatásával, valamint minden munkamenet  tapasztalatát,  logisztika, csomagolás, akciók, kedvezmények stb. átadok, tehát „kulcsra” kész, jövedelmező vállalkozást kínálok eladásra,  teljes körű betanítással.  

A webáruház megtekinthető: www.kolbaszaruhaz.hu domainen. amihez az ékezetes változatát is odaadom, és természetesen a facebook hírdetési felületet is. Emellett a www.kolbaszshop.hu testvéráruház és annak ékezetes domain-je is jár hozzá.
 

A webáruház Irányára.: 3.5Millió Ft   Kérem, hogy csak komoly szándékúak keressenek.  
Ár: 3,500,000Ft
Telefon: 6702466824
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell lépned az oldalra!